Het Subsidie Loket

Het Subsidie Loket

Subsidies

Subsidies

Het Subsidie Loket biedt maatwerk!

Bij Het Subsidie Loket assisteren wij onze klanten in allerlei soorten subsidies. Daarnaast kijken wij of u mogelijk in aanmerking komt voor andere aanvullende subsidies, dit zodat u geen vergoedingen misloopt.
Subsidie Verduurzaming en verbetering Groningen €10.000

€10.000

Deze subsidie is van toepassing op woningen in het postcodegebied waar de waardedaling geldt, maar die niet in het versterkingsprogramma van de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) zijn opgenomen. Er is per woning een bedrag van €10.000 beschikbaar om de woning te verbeteren of te verduurzamen. Er zitten verschillende vereisten aan het krijgen van deze subsidie. Benieuwd of jouw woning recht heeft op deze subsidie en/of heb je hulp nodig bij het aanvragen? Neem dan direct contact op.

Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen €17.000

€17.000

Woningeigenaren van wie hun woning is opgenomen in het versterkingsprogramma van de NCG en een beoordeling hebben op basis van nieuwe inzichten of op basis van oude inzichten, waaruit bleek dat geen versterking nodig is, hebben recht op €17.000 om te verbeteren en/of verduurzamen. Wilt u meer weten over deze subsidie of heeft u ondersteuning nodig bij het aanvragen, neem dan gerust contact op.

Waardevermeederingsregeling

€4.000

Met deze regeling kunnen woningeigenaren met erkende aardbevingsschade (>€1000) subsidie aanvragen voor energieverduurzamingsmaatregelen. Er zitten verschillende vereisten aan het aanvragen van de regeling Waardevermeerdering, wilt u meer weten? Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Waardedalingsregeling

% van de WOZ-waarde

Woningeigenaren kunnen een vergoeding krijgen voor de waardedaling van hun (verkochte) woning, omdat hun woning in het gebied staat waar aardbevingen plaatsvinden. Het percentage van de WOZ-waarde is van een aantal factoren afhankelijk. We kunnen u helpen bij het ondersteunen en aanvragen van deze regeling.

Subsidie regulier Onderhoud Karakteristieke panden en Gemeentelijke monumenten (SOK)

50% van de onderhoudskosten

Karakteristieke panden en gemeentelijke monumenten in het aardbevingsschadegebied kunnen voor regulier onderhoud subsidie krijgen. Het gaat hier onder andere om schilderwerkzaamheden, herstel/vervanging dakbedekking, herstel houtrot. De helft van de onderhoudskosten worden gesubsidieerd. Het Subsidie Loket helpt uw graag bij het regelen van de SOK..

Contactformulier

Vragen?
Neem contact met ons op.

Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.
Twijfel je of wil je gewoon even sparren?
Wij staan u altijd te woord!